Lili Kata Nóra

Nem adjuk fel!!!

 

 

BOLDOG és EREDMÉNYEKBEN GAZDAG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK mindenkinek.

1.-e szombat. Megvolt a lencse evés, rajtunk nem fog múlni a gazdagságunk. Na jó egy kicsit szépítettem én nem ettem, ezért ha gáz van volt és lesz akkor csak magamra haragudhatok.  :)

 

4.-e kedd. Ma elkövettem az a vicces dolgot, hogy egyedül mentem el TÉLEN a lányokkal úszni. Hú szép kis dolog. Nem itthonról elindulni, hanem ott bemenni, levetköztetni őket, magamat, átöltözni (nekem) majd nekik és bemenni a vízbe. Mire ezek megtörténnek én addigra már kint a parton is úszom. Ennél még szuperebb a felöltözés. Kijövetel (nekem) lányokat kiszedni vizes ruha le száraz fel, hajszárítás aztán a réteges öltözködés. Ezzel semmi baj, de egyedül meleg... Na mindegy ennyit a panaszkodásról. Annyira élvezték a vizet, hogy csuda. Jó volt, mert csak mi voltunk a csoportban, szóval egyéni foglalkozás volt. Csináltunk olyanokat is amiket most csináltunk elösször. Uszógumiban sokat pörögtünk forogtunk, Lilivel merültünk, Nóri végig csinálta az órát velünk karúszóval, majd a nagyokkal is úszott. Kata annyira élvezte a vizet és bele bele rugott a lábával és szépen ki is nyújtotta úgy ahogy az ortopédiai műtét elött nem tudta. Csilla meg van vele elégedve továbbra is.

 

5.-e szerda. Nem ma történt, de ne visszafelé írjak már gondoltam a mai napra teszem. Lilitől karácsonyra azt a gyönöyrű dolgot kaptuk, hogyha mennek aludni akkor az esti mesét Ő állva tölti, mert azzal van elfoglava, hogy feljusson a Nórihoz az emeletre. Szóval az ajándék az volt, hogy a jobb lábát feltszi az első fokra, majd a bal is mellé, de közben előre bukik a második fokon, mert ekkor már nem fér el mivel nincsen ott akkora hely. Készítettem valami youtubos fiókot majd oda felteszem ezeket és akkor lesznek linkek is csak még tanulom. :) Ja és Kata pedig ha azzal az "elhúzhatós, letörölhetős" rajzolóval rajzol akkor jár a keze és olyan vonalakat rajzol, hogy az valami csúcs. De mostmár van hozzá szöveg is ha rajzol mert megtanítottam és mondja, hogy csiga-biga gyere ki. Gondoltam, hogyha csiga-biga gyerekit megtanítom és vezetem a kezét körbe körbe akkor Ő is körbe körbe fog rajzolni. Hát egyenlőre nem, van hogy egy két véletlen kör elindul de nem olyan tudatos szerintem. Vagy ki tudja mindegy a csiga-bigát nagyon tudja. :) MEGCSINÁLTAM :) :) :) Itt van a youtubos elérhetőség: http://www.youtube.com/watch?v=NYlaDjceV2k

 

 

10.-e hétfő. Sajnos a módosított gyógyszeradag kevés volt Katának így ma reggel 6.30-kor volt egy epilepsziás rohama. Adtam neki 5mg diazepamot és szűnt a görcs. Most 4 órája alszik és alszik és alszik. Nem ivott és ugye én ettől vagyok kibukva a shunt miatt. De most is lesz majd valami és ezt is túlvészeljük. Kialussza magát és holnaptól minden oké lesz, csak ennek a napnak legyen vége minél hamarabb...

 

11.-e kedd. Ma már lehet velem beszélni és jó fej vagyok. Vissza kaptam a lányomat.  Én nem tudom azt mondják az osztályon, hogy másfél két óra múlva kelni kell a gyereknek a nyugtató után. Az enyém már megint nem tudja a rendet... Ő 15.30-ig aludt, utána viszont megette a 3 adagját is és még elmentem itthonról vásárolni miután Apa hazajött Ő akkor is aludt. De most jól van és ez a lényeg. Ja és a lényeget nem is írtam. Én ugye tegnap nagyon megijedtem és remegtem egész nap, de ma voltunk Dévény tornán és azt mondta az Éva, hogy nem is érezte a tónusán, hogy lett volna valami. Ebből azt szűrtem le, hogy nem volt nagy rohama és Éva is ebben erősített meg.

18.-a kedd. Lili büszkeségem így tud állni. Itt megyünk felfelé

p1180065.jpg

 Majd így állunk, hogy Éva a térdét fogja. Megy egyedül is, de arról egyenlőre "csak" videó van. Remélem hamarosan felteszem a youtobe-ra és akkor ide is írom a linket.

p1180066.jpg

25.-e kedd Képes összefoglaló majd a képek végén magyarázat. :)   p1230105.jpg

 

p1230106.jpg

 

p1230107.jpg

 

p1230108.jpg

 

p1230109.jpg


Az első képen feláll és a bal lábával cpiccel a jobb lába teli talpon van kifelé.

A második képen a kanapéra dől és a bal lábát befordítja miközben a jobb kifelé áll.

A harmadik képen a bal lába is telejesn talpon van és a jobb is, de sajna kifelé fordulva.

A negyedik képen közelről a bal lába, térde hajlítva még egy kicsit, de nem elég erős még kinyújtani. (Hamarosan remélem az is meglesz.)

Ötödik képen pedig éppen a kanapét engedi el és kéz nélkül áll, de a csípőjével támasztva csal. Szóval nem igazi, de valahol el kell kezdeni. :) :) :)

Ma voltunk úszni már az óra felét karúszóval ussza Lili és Kata. Majd úszógumiba rakjuk a lányokat a derekukon van és hátra döntjük őket. Ekkor felfekszenek a vízre és a feladat az, hogy a lábuknál a bokájukat fogva ki és be kell nyújtani a lábukat és közben haladni. Lilinek nem tetszett, hogy fogom a bokáját Ő egyedül szerette volna csinálni és csinálta is. Ki és be nyújtotta a lábát ás haladta a vízen teljesen egyedül. Remélem, hogy mindenki lássa jövőhéten lesz róla felvétel. Rajta leszek. :)

31.-e hétfő. Nóri ma volt logopédusnál. Annyira édes volt mikor mentem érte mondta, hogy anyu ma voltam itt tanulni és a tanárnéni rajzolt a kezemre egy szivet. Kicsi drága tetszik neki hogy tanul. Pedig ha tudná, hogy egy idő után kötelező lesz. Remélem akkor is megmarad ez a lelkesedés.

 



Weblap látogatottság számláló:

Mai: 28
Tegnapi: 40
Heti: 215
Havi: 842
Össz.: 438 614

Látogatottság növelés
Oldal: 2011. január
Lili Kata Nóra - © 2008 - 2024 - likano.hupont.hu

A HuPont.hu az ingyen weblap készítés központja, és talán a legjobb. Ingyen weblap

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »