Lili Kata Nóra

Nem adjuk fel!!!

1.-e vasárnap. Na szép elseje vasárnap, egy sima hétvégén vagyunk túl és máris 2012-őt írunk. Nekem mosnom kell. Igaz tegnap mostam 4 adagot, de ez itt télen semmit sem jelent, mert nem úgy száradnak a dolgok ugyebár, mint nyáron. Na ebből levonom a következtetést, hogy akkor egész évben mosni fogok? Igen na és ez a sors jutott ennyi manóval ennyi ruhával más nem jár. Takarítani is fogok, mert akkor tioszták leszünk egész évben, ezzel sincsen baj. Na jó takarítani nem fogok, mert tiszta udvar rendes házban élünk és tavaly szombaton kitakarítottam az idénre vasárnapra. De szép mondat volt. Hihihi Na tavalyról még írok, hogy tegnap a lányok addig maradhattak fent amíg akartak. Nem bírták éjfélig csak 23.15-ig akkor mentek aludni. Kb. 1 perc alatt el is aludtak és éjfélkor a nagy durrogásokra sem ébredtek fel. Komolyan mondom ennyi szép és élvezhető házi tűzijátékot életemben nem láttam. Nagyon szuper volt még 01.15-kor is volt robbantás. Mi örgesen nyomtuk a szilvesztert ismét csak... Annyi különbséggel, hogy felkészültünk a jobbnál jobb műsorokra és kivettünk két élvezhető filmet a Bérgyilkosék és a Másnaposok 2-öt. Nagyon jó volt mindkettő szóval nekünk jól telt a szilveszterünk. Megfogadni éjfélkor semmit sem fogadtam, fogadtunk meg (azt hiszem a férjem nevében is írhatom) de ettől nekünk sem jobb sem roszabb nem lesz. Ja és, hogy mit csináltam szilveszterkor??? A lányok késöbb keltek, mint ma 1.-én ezért arra gondoltam, hogy megemelem az adagokat és akkor talán úgy tudom behozni a lemaradást, hogy kevesebbszer etetem őket több folyadékkal. Kitakarítottam, felmostam, felporszívóztam. Majd oda tettem a krumplit és a malacot, a lányokat etettem, öltöztettem és lefektettem és természetesen a fent említett 4 adagot kimostam közben. Délután 16-re készen is voltam mindenféle képpen. Aztán a férjem mondta, hogy menjünk át a szüleimhez, átugrottunk oda is, ez ugyebár öltöztetéssel jár ismét ilyen téli szezonban. Onnan haza és akkor megint vetkőztetés és elpakolás, majd éjfél várás... Nekünk így telt a szilveszter, és nagyon szuper volt, mert azokkal voltam akik a legfontosabbak nekem a világon, csak a tesóm hiányzott.

 

4.-e szerda. Kata játszik itthon és montessori tornyot pakol rakja ezerrel majd közli, hogy sárga. Természetesen nagyon büszke voltam rá, mert valóban sárga volt, narancs sárga. Majd mondom, hogy ez milyen mire elveszi és rakja tovább, hogy piros, piros piros. Na szóval ennyit a büszkeségemről, rögtön alább is hagyott a kis vicces lány. Csak tudnám mior viccel, mikor a piros színt 3-ra is mondta és tányleg lát színeket és tudja is a nevüket vagy mi van ezzel a látással??? A lényeg, hogy lát egyenlőre a többi pedig majd jön nem?

 

6.-a péntek. Ma megint elhagytam az agyam is annyit rohangáltam... Nem panasz nem is tudnék a fenekemen ülni az az igaszság. Én meg a nyugalom ellentétei vagyunk egymásnak. De a történet, megyek a Liliért és a Katáért az oviba és mondja Kriszti néni, hogy történt egy kis baleset, mert a Kata orrát megharapta a Szasza. De semmi baj le is jegelték. Kislányom nem sír, csak egy kicsit azt mondták, de mikor mentem nem mondta, hogy fáj. Szasza és a tesója Lili és Kata jóban vannak az ovónénik elmondása alapján a testvérek volt, hogy össze vesztek Katán, hogy kihez menjen és Lili egyik oldalról Szasza másik oldalról húzta Kata kezét. Vicces kis gyerekek. Olyan jó, hogy már Liliről és Katáról is lehet ovis élményeket írni. Haza jöttünk és a vicces Kata jött utánam a fürdőszobába és kérdezi, hogy Anya Apa hol van? Dolgozik? Mondom igen dolgozik egyszer csak elment majd vissza jött és közölte, hogy Anya Apa hazajött... Hihihi Vicces. Mondom neki igen vicces nincs is itthon Apa. Még közli, hogy vicces megáll az eszem.

 

11.-e szerda. Tegnap este az alvás és én nem voltunk nagy formában. A fejem széthasadása viszont formában van. Nem tudom mitől, de napok óta fáj fáj fáj. Este már úgy feküdtem le, hogy bevettem egy fejfájás csillapítót majd hajnalban arra keltem, hogy na tuti most fog ketté hasadni, de nem megmaradt az okos kis buksim viszont a hajnalban bevett fájdalom csillapító nem javított a helyzetemen csak egy óra múlva ekkor már csak másfél óra volt 5.50-ig mikor is kellni kellett. Amikor a legédesebb álmom volt és végre nyogodtan aludtam akkor bírt csöngeni az óra, hogy hahó itt az idő kelj fel. Természetesen kikeltem az ágyból pont 1mp alatt ahogy mindig is teszem és elkezdődött a nap. Lili és Kata ovija mellett van egy patika ahol is bevásároltam legalább kétféle fájdalomcsillapítóból nem kis dózissal, bevettem és olyan de olyan álmos lettem, hogy nagyon necces volt, hogy el tudjak menni bárhova is ahova kell. Már az oviból is nehezen jutottam haza alig bírtam nyitva tartani a szememet. Aztán itthon egy pillanat esélyem sem volt lecsukni a szememet mikor lett volna akkorra felkeltek a lányok megint itatás volt és indulni kellett a fogászatra. Hála égnek ott bemenni és kijönni tovább tartott, mint amit csinált a fogorvos nekem. Majd haza estem a kisasszonyokkal és nem bírtam tovább és úgy ahogy voltam a kanapén elnyomott az álom. Most megint megetetem a lányokat, majd megyek a harmadik lánykáért és miután megvacsiztattam kis családomat jön a napnak a legborzasztóbb része, alvás vizsgálatra fekszem be Lilivel a kórházba. Csodálatos már alig várom lehet ettől fáj a fejem és van olyan gyomor görcsöm, hogy eszem vesztem. Nem baj lenyomom magam egész estére gógyszerrel. Hála égnek "csak" 20 órára kell mennem és állítólag hajnali 5-kor már el is lehet jönni. Nekem az a lényeg, hogy haza érjünk 5.50-re mert akkor kell a napot kezdeni. Na és ahogy kezdődött a nap amiről írtam így is fejeződik be, hogy ma az alvás és én nem leszünk nagy formában.

 

12.-e csütörtök. Szuper éjszakám volt a kórházban. Még jó, hogy tegnap volt kihívás a való világban, mert megkattantam volna odabent. Kicsit az időrendet megint megbontom, mert ma írok a tegnapi kórházi bentlétünkről is. Szóval bementünk a kórházba az osztályos felvétel után felmentünk az alvás vizsgálat helyére. Ott kaptunk egy szobát és felrakták a töménytelen mennyiségű kütyüt a lányra.lili_alvas_vizsgalat.jpg

Így nézett ki a kisasszony és természetesen hason alszik. Fel voltam készülve az egész estés virrasztára. De aztán egy ügyes húzással a hátam mögé fogtam a kezét és a fejét a mellemre tettem és fél órán belül elaludt. Jaj de boldog voltam, viszont még ott voltam én aki nem annyira akart aludni, de 23.15-kor én is elmentem aludni, mert semmi nem volt a TV-ben.  Ne botránkozzon meg senki sem a következő írásomon, de hála égnek Lili úgy aludta ahogy itthon szokott, nyugtalanul. Szimplán azért hála égnek, mert ha szépen aludt volna akkor nem lett volna sok értelme a vizsgálatnak és nem mutattak volna ki a gépek semmit sem. Így viszont kimutatta, hogy vannak légzés kimaradásai amikor is az agya nem jut elég oxigénhez. Ezt meg kell oldani. Lehetőségek vagy kiveszik az egész orr manduláját, vagy részleges mandula kivétel, vagy gépet tenni rá este. Szóval választani lehet, de a kiértékelt lelet csak holnap lesz a kezemben. A vizsgálatoról már itthon voltunk hajnalban 5.30-kor. így tehát minden az életemben a megszokott ütemben telt kivétel azért ez alól, hogy nagyon álmos voltam. Dévény torna után hunytam is egy órát, majd délután is sikerült lebukni a fejemnek. De végre itt az este és megyek aludni. Lilike ma olyan szépen alszik, egyenlőre nem kapkod levegő után nem köhög alszik és ennyi. Mi van ezzel a lánnyal? Nem baj a végére járunk ennek is.

 

13.-a péntek. Azt hittem, hogy ma jó napom lesz, de nem így lett. A doktornő reggel még nem értékelte ki a lányom leleteit és pont a lányok lefektetésekor sikerült beszélni vele. Nem volt elájulva a Lili leletéttől, sőt azt mondta, hogy ilyen rossz eredményt még nem látott gyereknél. Na pár szó, hogy akkor kéne Lilinek lélelgzést segítő gép, ezek után beszaladok mindhárom lánnyal még jó, hogy van nekünk Adélunk aki ott dolgozik és segít így Ő is lejött a doktornénihez beszélni. Megbeszéltük, hogy most akkor az a feladat, hogy meg kell gyógyulni, majd akkor lesz még egy alvás vizsgálat akkor is megnézi a lányt a fül orr gégész és akkor meglátjuk, hogy hogyan tovább. Olyan súlyos oxigén hiányos állapotba kerül az agya alváskor, hogy ez is vissza vetheti őt a fejlődésben és akkor remélhetőleg "csak" vissza veti és nem rombol plusszban. Átmosás az orrán úgy néz ki, hogy leszívok egy kicsit, madj az egyik orrlyukába elkezdek lassan nyomni 5ml sós vizet és közben masszírozom a másik oldalon az orr üregét és közben ott szívom is át a vizet. Ugyan ez a másik oldalon is, majd jön a szterodis orrcsepp. Bocsánat, de nem tudok többet írni, mert szét vagyok csúszva. Kicsit össze szedem magam a napokban és lehet jobb és összeszedetebb lesz a dolog.

 

15.-e vasárnap. Kicsit jobb a kedvem, de az estéimet senkinek sem kívánom. Kicsit sokat vagyok éber állapotban és amikor nem tetszik valami azonnal ugrok megnézni a lányt. Most megy mindennap az orr átmosása naponta háromszor és reggel és este még a szteroidos orrcsepp. Érdekes, hogy szépen kezd el aludni, majd éjfél körül kezd nem kapni levegőt és hajnalban pedig elkezd köhögni is ezerrel.  Szóval elég változatos a lányka éjszakai programja. De holnap már hétfő és meglátjuk, hogy mit tudok intézni füll-orr gégész orvos irányába. De egy kis jó is legyen és ne csak panaszkodás jöjjenek Eszter néni a konduktor szavai a szerdai foglalkozásról. " Kedves Lányok! Nagyon jó volt Veletek újra dolgozni! Külön ügyesek voltatok a fekvő feladatsorban, a váltott láb talpratételénél- labdarúgásánál. Sikerült még tovább lent tartani a karjaitokat, háton fekvésben, ennek nagyon örültem. Azt tanultuk, hogy miközben a lábunkkal dolgoztunk, tartsuk lent a karjainkat, ne mozogjanak együtt a lábunkkal. Szépen próbálkoztatok! A legnagyobb sikere ma a főzőcskének volt. (Barack szeletelés, tej öntés, turmixolás.) A lányok lelkesen vettek benne részt és mindkettőjüknek ízlett a turmix, sokat kortyolgattak belőle. Ma ismét több féle képpen tanultuk a négykézláb lépegetést- lejtőn, matracon ez tetszett a lányoknak! Fokosszékkel felálltunk, álltunk, hintáztunk, lépegettünk! A végén jól megéheztünk. Most indulunk ebédelni... Jó étvágyat, Lili és Kata ügyesen dolgoztatok!"

 

16.-a hétfő. Ma vittem az összes lányt oviba már reggel amikor a Lilinek átmostam a nóziját nagyon köhögött. Nyeli szegénykém, mint kacsa a nokedlit a sós vizet amit az orrába nyomok mosás céljából. De látom a kis drágán, hogy nagyon köhög, köhögött a kocsiban végig az ovi felé egyszer egyszer. Majd oda értünk és megitattam megint és az utolsó kortynál elkezdett olyan égtelen köhögést rendezni, hogy természetesen hányás lett a vége. Ismerem már a csajt így legnagyobb mázlimra a csapba sikerült hányni. Majd fogtam a sátorfámat és elballagtam a SPAR-ba és vettem a kislánynak egy üveges bébi ételt, hogy meglegyen a folyadék háztartása és azt minden zokszó nélkül megette. Majd itthon a lefekvés elötti átmosás után is majd meg akart fulladni és nagyon köhögött megint. Így most az is biztosság vált, hogy a lefekvés elött nem lehet átmosást végezni, mert akkor szegény Lilinek nincsen nyugodalma. Voltunk füll-orr gégésznél aki megnézte és mondta, hogy csináljuk tovább ezt az átmosását, és meg kell kissebíteni a manduláját. Szóval ma hívtam azt az orvost akit ajánlottak és mi is voltunk már nála, de mondanom sem kell milyen a formánk szabadságon van. Így várni kell a jövőhétig, hogy meg tudjam neki is mutatni a Lilit. Izgalmas hét elé nézünk a lelkem nagyon szuper állapotban van mondanom sem kell.

 

17.-e kedd. Ma Várdi doktornő kért a Lilinek egy CPAP készüléket amit még a legnagyobb mázlimra Apósom el is tudott hozni délután és este Lili már ezzel aludt. Végre volt egy nyugodt éjszakám. Nevetés De ne fossunk ennyire előre a történésekkel. Most vagy jön egy kis mese vagy inkább a felsorolás, de azt hiszem inkább sorolok időrendben. Nórit oviba vittem, majd mentünk Dévéyn tornára, onnan a Heim Pál fül-orr-gégészetére. Majd ott házon belül anesztes vizsgálatra mentünk és utána vér vételre, majd vissza a fül-orr-gégészetre. Rohanás Nóriért, majd itthon csajok lefektetése közben itt a családsegítős hölgy aki vigyázott a lányokra, ezért én elmentem bevásárolni, majd haza kipakolni, és utána a Polgármestei hívatalba. Már 16-kor le is ültem enni inni... Na nem baj, mert elvégeztünk egy csomó mindent, természetesen közben voltak csajok itatása, etetése. Este jött a következő rossz hír, hogy Lili nagyon vérszegény és így nem lehet megműteni. Na most jön a vérkép helyre hozása egy kis vassal és folsavval. Ja és este még befutottunk az alváslaborba és ott beállították Lilinek a gépet így mint írtam az első mondatban jól aludtunk, mert Lilinek jó volt.

 

18.-a szerda. Ma Várdi doktornőnél kezdtünk és Ő is megnézte Lilin a gépet és állított még a gépen, hogy több levegőt fújjon a csajnak este. Majd a háziorvosnál folytattuk a napot és utána a Polgármestei hívatalbam intéztük volna a dolgainkat, de mivel nem felelt meg a bankszámla kivonatunk ezért utána még mentünk az OTP-be. Ott a hölgy nem volt túl ügyes, nem elég, hogy legombolt rólam pénzt még nem is jól csinálata meg a munkáját, holnap folytatom ott megint a dolgaimat, mert van aki meg tudja csinálni amit kértem és leírta nekem emilben... Olyan jó, hogy ma is úgy fekszünk le, hogy tudom, hogy Lili jól alszik és nem kell rettegnem. Szuper ez a gép.

 

19.-e csütörtök. Reggel szokásos Dévény tornán voltunk, majd haza jöttünk, el kellett mennem a Polgármesteri Hivatalba (lassan be fogok járni a fizumérti is annyit megyek oda...Kacsintás ) Majd csajok lefektetése is rohanás bevásárolni. Onnan kipakolás, csajok felkeltése és etetése is rohanás ezerrel Benedek doktornő rendelésre akit Várdi doktornő ajánlott. A doktornő nagyon kedves volt és megbeszéltük, hogy náluk is csinálunk egy CPAP beállítás miatti alvás vizsgálatot. Így megbeszéltük ezt is. Onnan rohanás haza és szegény Nóriért 16.15-re estem be, nem akartam magammal citálni a kilányt, ha már van neki ovija akkor legalább Ő legyen nyugalomban.

 

20.-a péntek. A napom szokásos őrületesen telt mint szokott, mivel ma este megyünk Lilivel megint kórházba ezért kicsit több volt a pakolás. Miután elvittem az összes kislányt az oviba itthon négy adag ruhát kimostam és kiteregettem próbáltam a ruháinkat össze szedni. Úgy gondoltam, hogyha már nem alszom itthon Lilivel és szombaton pedig Pestre megyünk a szüleimhez mi lenne ha a Kata és a Nóri a szüleimnél aludna én Lilivel a kórházban és Apa egy kicsit pihen. Na így is lett, ezért volt több dolog pénteken, hogy jól átgondoljam kinek milyen gyógyszer, milyen ruha, nekem kórházba ide-oda milyen ruha. Átgondoltam sikerült. Jó volt ez így nagyon az otthon maradós lányokat elláttam, megitattam megetettem és elindultunk a készre etetett Lilivel is a kórházba ahol szuper körülmények voltak. Nagyon szép volt a szoba, nekem is volt külön ágyam (természetesen nem feküdtem benne) tiszte volt a folyósó is Lili tudott kúszni, mászni. Szóval jó volt Lilire feltették a gépeket a buksijára is került EEG vizsgálat és még plussz a maszkot is megkapta az a 11 kg-os kislány. Még komoylabban nézett ki, mint az előző vizsgálatnál, mert akkor amire fény derült, hogy kell a maszk na most az is rajta volt.lili_alvas_vizsgalat_2.jpg

 

21.-e szombat. Lilivel már 7 óra elött otthon voltunk a szüleimnél és így szuper volt, mert anyu elkezdte már eteni a Katát, de mire haza értem én gyógyszereltem a lányokat. Nem is annyira borzasztó ez az alvás vizsgálat, mint hittem, nem kell olyan korán menni, viszont nagyon korán lehet jönni, 6-kor kelés van. Lelet  kicsit késöbb lesz, mert a doktornőnek ki kell értékelni az eredményeket.

 

22.-e vasárnap. Végre megvettem a lányoknak a jelmezeket. Nem volt egyszerű menet, sem megvenni sem kitalálni. Természetesen mikor haza jöttünk a jelmezekkel Nórii véleletlenül sem akart az lenni amit már másfél hete Ő mondd. Rittig, hogy a Lili jelmeze tetszett neki. Szándékosan nem írom le, hogy ki mi lesz, mert ha kerülnek fel édi-bédi képek akkor legyen meglepetés.

 

27.-e péntek. Mai napom kicsit feszült volt, mert ma dőlt el, hogy Várdi doktornőnek sikerül-e a Lili részére a CPAP gépet megszerezni. Na és úristen sikerült. Ebben az évben az az első jó hír, ebben az évben? Nem is a lányok életében Ő az aki idáig a legtöbbet segített nekünk. El sem tudom képzelni mi lett volna ha meg kell venni a gépet, mert nem tudtuk volna megvenni és akkor mi lett volna na abba sem jó bele gondolni. A szuper jó hírek mellé pedig jöjjön Andi a gyógypedagósus havi összesítése a lányok órájáról. " Az új esztendő is vidáman kezdődött. Dallal és játékkal köszöntöttük egymást az első napokban. A továbbiakban régebbi mondókákat és meséket ismételtünk. Persze minden alkalommal mozogtunk és a kézügyességet is fejlesztettük. Néhány feladat, amit a hónap során végeztünk: Légzőgyakorlat: nagy levegővel gyertya lángjának elfújása, Koncentrációs ügyességi feladat: Mozgó fények elkapása, Mozgásfejelsztés: babzsák emelése fej fölé, leengedés, térdelő helyzetben egyensúlyozás, Önfegyelem, kitartás növelése: házikó építés, bújócskázás, Finommotorika fejlesztése: ceruzatartó készítése-krepp- papír tépés, ragasztás papírhengerre, só-liszt gyurma gömbölyítés, hógolyó formálás. Kata és Lili! Jó látni, hogy ügyesebbek lettetek és örömmel vesztek részt a foglalkozásokon. Ebben a hónapban is kitartóak voltatok, ezért nagyon megdícsérlek benneteket! Andi néni"

 

28.-a szombat. 4.48-van hajnalban. Nem ez az éjszaka fog a kedvencek közé bevonulni a történelembe... Nem is tudom, hogy mi történt az én minta gyerekemmel a Lilivel. Már 23. óra magasságában valamit gondolt és elindult kifelé az ágyából vagy a maszk esett le és sűvített a levegő kifelé és ettől indult el mert megilyedt, ez örök rejtély marad. Na de aztán ez nem volt elég, mert ez a jelenet előadódott az éjjel még egyszer és még egyszer. Aztán oda feküdtem a lányokhoz, hogyha baj van akkor igazítani tudjak a maszkon és a következő maszk süvítésnél azt vettem elötte észre, hogy bele kapaszkodik a maszkba álmában, mert nincsen fent és be akarja venni a kezét a szájába. Na és akkor vissza tettem neki megnyugtattam, de igazából fel sem kelt, mert gyors voltam és most Lilike édes deden alszik maszkban mi meg Katával és Nórival fent vagyunk. Ezért most ilyen hajnalban elkezdem az életemet a csajokkal, leszedem a tegnap kimosott ruhákat és felvágom az ebéd alapanyagait, hogyha Apa felkel akkor csak össze kelljen rakni. Tuti napközben elhanyattlás lesz a vége ennek még. Kacsintás

 

29.-e vasárnap. Minden rossz után jön valami jó. A tegnapi borzasztó este után a mai viszont egy álom volt. Aludtunk aludtunk aludtunk nem keltünk fel arra, hogy a Lili sír, mert a maszkja mellé fúj vagy arra sem keltünk fel, hogy a maszk mellé fújt, mert nem volt semmi sem. Na de miközben regel etettem észre vettem, hogy egy nagy pukli keletkezett az orrocskáján. Nem mondom, hogy nem esztem kétségbe, hoyg ez most mitől lett. Eszembe jutott olyan balgaság is, hogy nehogy a levegőnek amit fúj ez legyen a mellék hatása egy ilyen kis alakulóban lévő gyereknél. De nem Erika megszakértette MMS-en és azt mondta, hogy ezt sajnos a maszk nyomhatta meg. Így most holnap megyünk megmutatni magunkat Benedek doktornőnek és a gépet is, mert igaz, hogy kb. 40 gombot kell megnyomni egyszerre, hogy el lehessen állítani az én Katámnak mégis sikerült. A vége a lányeg, hogy a nyomás nem megy fel 5,6 fölé, de nem 4-ről indul és éri el ezt fél óra alatt, hanem rögtön 5,6-al nyom. Na ez egy kis technikai infók voltak gondolom senkinek sem mond ez semmit sem. Hihihi. Jöjjöj a mai napi cukiság reggel felkelünk kijövünk Nórival és Katával majd ezek a csajok elkezdenek játszani, majd Nóri közli a Katával, hogy jaj te nem látod ezt, de nem baj hozom a szemüvegedet. Erre felpattan az asztalra előveszi a tokjából a szemüveget és rá adja. Olyan nagy és okos lány, ajd megkédezi Katátol, hogy látod? Kata természetesen közli, hogy igen látom.

 

30.-a hétfő. Lili jól aludt este nem volt semmi, de ezt maszkban tette. Beszéltem délután Erikával és vissza állítottuk a Lili gépét is, ezért azt gondoltam, hogy akkor be sem kellene menni a doktornénihez, mert Lilinej nem fáj az orra "csak" nagyon dagadt. De aztán legyőztem magamat és bementünk az összes lánnyal. Hát nem mondta a doktornő, hogy minek jöttünk sőt azt is mondta, hogy akkor most ne aludjon a lány a géppel, mert kitalálja, hogy milyen puhább maszk kéne, hogy ne nyomja meg az orrát ennek a kis érzékeny lánykának. Így ma este Lili gép nélkül aludt és elsőre nem akartam elhinni, de szépen vette a levegőt így mikor lefeküdtünk aludni akkor nyugodtan tettem.

 

31.-e kedd. Ma az esténk nem volt olyan kis szuper, mert Lili kezd betaknyosodni és mikor este letettem aludni hát nem tetszett a lányka. Elaludt és nagyon köhögött na és akkor ezek után éjfél után mondtam, hogy engem nem érdekel rátesszük a maszkot, hogy Lilinek és önző módon nekünk is jó legyen. Na de a drága mikor lefeküdt még nem volt rajta ezért mikor fordulni akart akkor észre vette, hogy van rajta valami és levenni ugyan nem akarta, de elkezdett sírni a maszkban. Ezt elsőre Apa észlelte, majd mikor mindenki vissza aludt megint felsírt és akkor azt gondoltam, hogy oda megyek a lányokhoz aludni. Gondolom nem kell senkinek sem mondani, hogy ez az éjszaka sem a legkedvesebbek közé fog tartozni az életemben. Emeletes ágy alja Kata mellettem, Lili a fejemnél keresztben a maszk telibe fújja az arcomat és a fejem a szoptatós párnán párna helyett... Kicsit álmosan keltem 5.45-kor.

 

 



Weblap látogatottság számláló:

Mai: 44
Tegnapi: 52
Heti: 184
Havi: 1 322
Össz.: 437 654

Látogatottság növelés
Oldal: 2012. január
Lili Kata Nóra - © 2008 - 2024 - likano.hupont.hu

A HuPont.hu az ingyen weblap készítés központja, és talán a legjobb. Ingyen weblap

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »