Lili Kata Nóra

Nem adjuk fel!!!

5.-e szombat. Tudom ismét jól el vagyok maradva, de olyan zűrösek a napok, hogy csuda. Mikor 16.30-kor haza érünk a csajokkal Nórival leülünk tanulni és ha végeztünk akkor már itt is a vacsora idő. Nem is olyan régen hangzott le itthon Apa és Kata közötti beszéd. Apuci Katának adott csokis kekszet, amit a csaj csodálatosan evett, majd Apa elment a gyerek szobába. Kata hívja Apát, Kérek kekszet, Apa nem válaszol, mert nem hallja, majd vissza ér a konyhába és mondja a Kata, hogy Szóltam -Apa válaszol, hogy nem hallottam, -Hol voltál? kérdezi Kata -A gyerek szobában mondja Apa. -Mit csináltál kérdezi Kata -megnéztem Lilit mondja Apa, erre Kata közli, hogy -kérek kekszet, Apa adott neki kekszet és már minden rendben is volt. Kata nagyon szépen beszél, ennél hoszabb mondatokban is képes, és még ragozni is nagyon szépen tud. Olyan büszke vagyok rá. Lili Ő továbbra sem beszél csak mindent megért, illetve mondja a kis szavait. Nóri pedig nagyon szépen olvas 7 betűt ismer és ezeket két betű szavakban össze is tudj olvasni. A kisebb nagyobb matematika jelet nem tudja szépen nyitni, megmutatja, hogy melyik a kisebb melyik a nagyobb és egyik oldalra nem esik kézre neki így rosszúl jelöli meg. Szóval küzdünk ezzel azzal, de olyan jó, hogy sulis a csaj, hogy el sem tudom mondani. 

 

11.-e péntek. A tegnapi napon túl voltunk az első matek felmérőn Nórival, hogy hogyan sikerült azt még nem tudom. Nórinak a mai napig nincsenek tankönyvei... No komment tisztelt marha jó új rendszer... A felmérőt a gyerekek egy a tankönyvcsomagban lévő felmérő füzetbe csinálják. Ez ugye nincsen szintén az én gyerekemnek, de nem baj, mert lelkes szülők (ezek lennénk mi) ki keresi a neten és felkutatja, hogy hol is lehet kapni, majd elmegy és megveszi az ember a gyerekének, hogy egy felmérőt legalább füzetbe írjon és ne egy fehér lapra. Így most Nórinak ez az egy füzete van legalább. A tegnapi nap kapott egy mosolygós 5-öst is az üzenőfüzetébe, mert szépen megtanult egyik napról a másikra egy 4 soros verset. 

 

27.-e vasárnap. A matek felmérő eredményét közben megkaptuk, 65%-os lett... Olyan egyszerű dolgokat rontott el a csaj, hogy a tanárnő sem értette ezt meg hogyan tudta csinálni, de ez van majd a követekző jobb lesz. Olvasásból is lett felmérő ott viszont 90%-osan teljesített, írása pedig 78%-os lett. Tök kis ügyes, gondolom ezt most, de amikor itt ülünk és tanulunk az asztal mellett akkor kicsit ki vagyok borulva, hogy most mi lesz valyon meg fog tudni tanulni olvasni, írni, számolni??? Egyenlőre azt igazolja az élet, hogy igen. Szuper az őszünk jó sokat vagyunk kint ezért is vagyok én ilyen hanyag, hogy nem írok, meg magamat is próbálom össze szedni, mert ezek az időjárás változások olyan fejfájással járnak, hogy alig bírok magmaradni. Lili egyre több szót tud és gyakorlatilag nincsen az a beszélgetés amit Ő ne érteni, Kata a felállásban és a járni akarásban ügyeskedik ezerrel, Nóri pedig a suliban teszi a dolgát. Folyik az élet ami néha egyszerű, néha jó sok szervezést igényel, hogy mindenki időben legyen elvíve és össze is szedve. 

 



Weblap látogatottság számláló:

Mai: 34
Tegnapi: 63
Heti: 298
Havi: 1 171
Össz.: 438 943

Látogatottság növelés
Oldal: 2013. október
Lili Kata Nóra - © 2008 - 2024 - likano.hupont.hu

A HuPont.hu az ingyen weblap készítés központja, és talán a legjobb. Ingyen weblap

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »