Lili Kata Nóra

Nem adjuk fel!!!

8.-a vasárnap. Ma is nagyon meleg volt. Mint ezen a héten (a kötelezőkön kívül) ma is abból állt az élet, hogy a csajok medencéjében csücsültünk amikor éppen nem volt Forma 1. Hihihi Szerintem sehova sem mélyesztettem be csak a videókhoz ezért most beírom ide is a linket, hogy egy kis ízelítőt lásson mindenki a napjainkból annak is a pancsolásos részéből.

http://www.youtube.com/my_videos_edit?ns=1&video_id=qhn6weTiydM Nagy dumás csajok 2012-es kinti pancsija. Holnap pedig vissza tér az élet a még rendesebb kerékvágásba, mert Nóri is oviba megy és nem uszótáborba. Az volt az eltűnés oka, mert azt hittem, hogy az eszem szakad bele, hogy össze hangoljam a három lányt hogy mikor vigyem mikor hozzam, ne maradjanak a kocsiban és ilyen apróságok. De sikerült és ez a lényeg, de gondolkodni a legfárasztóbb és a logisztikát össze hozni... Meg ha még a férjed kocsikulcsa is a táskádban marad és már a logisztika felénél tartasz na akkor kuszálódik össze minden és gyors átszervezést ígényel, de az ember akkor is megoldja és oda ér mindenhova időben. Nevetés

 

9.-e hétfő. Lassan szerda és én nagyon várom a szerdát, mert aki szokta venni a Blikk Nők című újságot Ő már tudja, hogy ezen a héten amikor megjelenik akkor mi is benne leszünk. Aki pedig nem szokta venni neki mos telárulom, hogy a szerdán megjelenő Blikk Nőket akit érdekel vegye meg, mert benne leszünk.

 

10.-e kedd. Ma nem volt Dévény torna, ezért ma én dolgoztam reggel és utána gyakorlatilag csak vendég szerepeltem itthon. Már 4 napja állandóan korán kelek, mert végre este annyire lehül az idő, hogy lehet nyitott ablakkal aludni, de hajnalban akár hétvége van akár hétköznap lakik 4 kan kutya. Na tőlük nem lehet aludni, mert a kedves gazdáját nem zavarja, hogy 5-6 óra között tuti ugat az egyik, de mindíg csak az egyik, hogy tuti felkeljél. Én még nem is vagyok baj, hogy felkelek, de a lányok is és ez idegesít nem is kicsit, hogy a csajok még aludhatnának 6.30-ig de nem, mert ma is 5.15-kor keltek... De olyan édes toleránsak, hogy senki el sem hinné nekem, hogy milyen jól veszik az akadályokat, csak nehogy Katának legyen epilepsziás rohama a nem alvás miatt engem még a nem alszanak a csajok mellett ez mozgat, hogy nehogy baj legyen. Holnap itt a nagy nap és megjelenik a Blikk Nők amiben benne leszünk. Már nagyon várom a benzinkútra 4-5 között jön az újság így még mielött keltem a csajokat bőven van időm elugrani és megvenni az újságot. :) Olyan vagyok mint egy kisgyerek karácsonykor. Ezen felül Lilinek és Nórinak holnap van a névnapja így ők is nagyom fognak örülni, hogy benne lesznek az újságban névnapi ajándék-ként.

 

11.-e szerda. Lilinek és Nórának van a névnapja. Szép kis család mi, hogy még erre is képesek voltak figyelni, hogy drága ikreiknek egy napon legyen a névnapja. De nem esküszöm ehhez semmi közöm, közünk. Este leírom, hogy hogyan is történt, hogy a lányok olyan nevet kaptak, hogy egy napon legyen a névnapjuk, de addig is jöjjön a mai Blikk Nők. Igaz még egy kicsit primitíven lefényképezve (mert másként még nem tudom kicsivé átkonvertálni PDF fájl-ból, de rajta vagyok) de aki gondolja nézze meg és amit tud olvassa is el. Aztán este jövök és leírom a név választásukat a lányoknak.

kep_590.jpg

Na már látom, hogy ez nem fog működni, hogy olvasni is lehessen, de legalább a képeket lehet élvezni. Na és itt vagyok és elmondom a csajok nevének történetét. Hol is kezdjem talán az elején, mert úgy a jó. 2006ban meghalt az én szeretett, imádott nagypapám amikor én már pocakos voltam. Mikor Nagyapót temettük a temesét utáni kis összejövetelen (nem volt igaz halotti tor) édesanyámmal anyósommal és a sógornőmmel beszélgettünk a nevekről. Én választhattam fiú neveket amik már megvoltak: Gábor Dávid Bence volt a három kisfiú név. De egyébként tudtuk, hogy 3 lány, de mi van ha mégsem? Láttunk már tévedéseket... Szóval a csajok beszélgettek édesanyám mondta, hogy neki tetszik a Lili név. Sógornőm mondta, hogy neki a sajátja a Katalin, de akkor már Kata mert most ez a divat. Anyósom pedig azt mondta, hogy neki a Nóra név a nyerő. Nekem tetszett az Emma, Anna és tovább nem jutottam, de aztán megszülettek a csajok és mivel nem voltak tuti lány neveim ezért lettek Lili Kata Nóra nevű lányaim. De így, hogy vannak és így hívják őket nem is lehetne másként, mert mindegyik olyan Lili Ő Lilis Kata Ő Katás Nóra Ő Nórás másként nem is lehetne őket hívni.

 

13.-a péntek. PÉNTEK 13!!!Kacsintás Nem egy rossz nap, de nálunk piros betűs az biztos! Szóval nekem ma el kellett mennem 7.15-re ez azt jelentette nálunk, hogy a csajokat 05.15-kor keltettem, hogy megetessem őket, kiszellőztessem a szobájukat, beágyazzak, felöltöztessem őket utcai ruhába és megcsináljam az oviba is a következő kajákat. Természetesen közben plussz joghurt, levelet írni, hogy akkor ki mikor nem egy pontosan oviba, hogy megint szólni a kaja lemondás miatt. Na és akkor mikor kész lettem Apa is felkelt. Aztán a mi hálónkban is kiszellőztettem és beágyaztam. Majd utnak indultam kis családomat pontos utasításokkal ellátva, hogy mi legyen. Nagyon izgultam, mert Apa most vitte az összes!!! és itt a hagsúly, hogy az összes!!! csajt oviba, ovikba. Komoly izgalom volt a részemről, de Apa nagyon ügyes volt és mindent tökéletesen megcsinált. Beültette a csajokat a kocsiba és bevitte őket az oviba mindezt péntek 13.-án, kell ennél jobb dolog? Nekem nem nekem ez is szuper volt, sőt!

 

14.-e szombat. Tegnap és ma is ez volt a nagy program, hogy az RTL Klub Egy perc és nyersz játékába jelentkezve bejutottam az általuk csinált "táborba" ahol megmutatják 4 napon keresztűl mind a 92 játékot ami az adásban eléd kerülhet. Nap 6 órán keresztűl játszottunk 15 perc szünettel. Elképesztő jó játékok vannak így ha a csajoknak lesz majd megint szülinapi zsúrja egyet kettőt át fogok oda menteni a gyerekeknek játszani. Sajna a showba nem jutottam be, mert nem utazni akartam hanem a gyerekeimre költeni a pénzt. Már az elején megkértek, hogy a lányokat ne vigyem be a studióba ha bejutok a játékba... De mivel én be szerettem volna vinni a csajokat és én marha megkérdeztem a producer lányt így már halott volt az út a játékba. De semmi baj majd legalább drukkolok olyan embereknek akikkel együtt voltam és szuper lesz nézni, így még jobban fogjuk élvezni.

 

17.-e kedd. Voltunk Dévény tornán és azzal a hosszú sínnel egyre jobban megy a lányoknak az állás. Már meg tudnak úgy állni, hogy a falat sem használják neki dőlni. Igaz, hogy cserébe nem mindig egyenes a gerincük és kompenzálni kell, hogy tudjanak állni, de próbálkoznak. Kata például a labdát is dobálja és elkapja állva ebben a sínben. A műszerész Krisztián tett rá olyan talpat amivel a csajok meg tudnak állni és nem fut így ki a lábuk alól a talaj. Nagyon kis ügyes banda lettek, vagyis voltak is. (csak szerényen Nevetés)

 

21.-e szombat. Elkeserítő, hogy milyen nyarunk van... Vagy olyan meleg van, hogy majd le esik rólunk a ruha vagy fel kell öltözni őszi ruhába. Én nem is tudom, hogy hogyan tegyen össze kezem lábam, hogy a Kata egy epilepsziás rohamot sem kap a frontok miatt. Doktor nénink nagyon tud valamit hála neki.

 

23.-a hétfő. Ma kezdődik megint egy új hét, újabb remények arra, hogy nyár legyen legalább a hét közepe felé, a hétvégében már nem is reménykedem. De jobban megnézve az időjárást nem is kell reménykedni sem, mert végig essőt mondn 10-14mm csapadékkal vegyítve. Csoda szép nyarunk van vagy megakarunk főni a saját levünkben vagy farmerban és pulcsiban járunk. Ezt látom nem bírom elengedni, mert szombaton is panaszkodtam a hideg és az öltözködés miatt... A csajok oviban (mindenki a sajátjában) megvan az a luxus, hogy Nórinak még ezen a héten nyitva az ovija aztán jövő héttől megy a tesókkal együtt és nekem sem kell szétszakadni, csuda jó lesz csak egy helyre menni a csajokért és nem össze vissza rohangálni mint pók a falon.

 

26.-a csütörtök. Lányokkal Dévény tornára voltunk, ez általában úgy zajlik, hogy Lili az első tornász lányka, Kata pedig a második (kizárásos alapon Vigyor ) Na Lili drága végzett a tornával jött a Kata, de Ő ezt éppen nem akarta ezért olyan, de olyan hisztibe kezdett, hogy elkezdtünk nevetni az Évával, mert még akkor mondom senki sem nyúlt a csajhoz. Ettől kisasszony még idegesebb lett és még jobban elkezdett üvölteni, sőt meg is feszítette az összes létező izmát mindenhol. Na kicsit sem volt szép, de nevettünk, mert nem történt semmi, de ez a hiszti olyan vicces volt és nem megszokott az én lányaim körében. (csak ezért nevetünk rajta, mert ha minden napos lenne tuti falnak mennék és nem nevetnék rajta.) Kata mindeközben elkezdett kiabálni is, de nem értettem, mert továbbra is üvöltött. Mondtam nekik hogy hagyja abba a hisztit és akkor megértem mit mondd, kicsit csillapodott a csaj és közölte, hogy: "Nem vicces anyucika, nem vicces." Tényleg nem vicces nevettünk még egy őszintét az Évával és utána próbáltunk komolyan a tornára koncentrálni. Olyan dumái vannak a Katának, hogy csuda.

 

28.-a szombat. Ma az egész délelőtt nagyon jól telt, koraszülöttek napján voltunk a SOTE rendezésében. Ebben az évben is szuperül sikerült főleg, hogy most egy kaland parkban került megrendezésre. Nóri is mászott a fán, lecsúszott kötélen, szóval volt minden csuda jó program. Na de aztán este jött a fekete leves. Lili az asztalnàl, ült egy kis hokedlin, majd gondolt egyet és képes volt le fordulni róla. Mondjam, hogy természetesen kőre esett és úgy, hogy esélye sem volt semminek sem felfogni az esést, így tisztán sikerült a buksijára esnie. Nagy sírás, de sikerült megnyugtatni viszonylag hamar, de azért érezhető volt a fájdalmas sírása a kicsinek a szeme körül,olyan lett mintha egy monokli jelent volna meg. Letettük őket egy fél óra múlva aludni, majd egyszer csak Lili sugárban kezdett hányni. Na telefon kórházba, mázlimra kedves és ismerős nővérke volt. Mondta, hogy beszéljek orvossal Á mondom, nem mert az orvos úgysem ismeri a gyereket és mást nem fog tenni, mint hogy vigyem be és megfigyelik. Megfigyelni pedig nekem is megy itthon. Aztán megitattam megint a Lilit és utána szépen játszottak. Lili velünk aludt, nagyon szépen nyugodtan semmi baj nem volt. Remélem ennyi volt.

 

29.-e vasárnap. Ma reggel Lili magától kelt hála égnek korán, aminek én kivételesen nagyon örültem. Az volt a mai napunk, hogy csak itattam, hogy a shuntnek nehogy ne legyen meg a megfelelő folyadék "igénye". Ja és nem az egész adagokkal itattam meg hanem felekkel. Igen így ma Lilit 12szer itattam. Jó kis nap volt, de kit is érdekel, hogy nekem milyen a lényeg, hogy a Lili megivott mindent, benne maradt és nem hányta ki, nem volt aluszékony, semmi változás. Az élet megy tovább egy kis agyrázkódás után.

 

31.-e kedd. Dévény tornán voltunk ma is. Egyre ügyesebbek a csajok és egyre hisztisebbek a tornán. Na jó egyre nehezebbek a feladatok és az a hosszú sín sem a kedvenc, hogy fel kell venni. De kezd nekik menni és ez a lényeg. Muszály erősíteni, mert nagyon nincsenek motíválva, hogy járjanak, mert kúszva mászva mindent elérnek. Gyakorlatilag csak  a Nórihoz az emeletre nem tudnak felmászni, de mivel az egyik létrafok már megy az egyik lábbal így ami késik nem múlik...



Weblap látogatottság számláló:

Mai: 15
Tegnapi: 73
Heti: 216
Havi: 1 089
Össz.: 438 861

Látogatottság növelés
Oldal: 2012. július
Lili Kata Nóra - © 2008 - 2024 - likano.hupont.hu

A HuPont.hu az ingyen weblap készítés központja, és talán a legjobb. Ingyen weblap

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »