Lili Kata Nóra

Nem adjuk fel!!!

5.-e kedd. Apa hazajött és voltunk vásárolni. A vásárba (ahogy Nóri mondja) van gyermekmegőrző. Beadtuk a lányokat és nagy nap volt, mert mindhármat. Lili most volt ott elsőre. Tetszett neki, nekik. El sem tudom mondani, hogy milyen furcsa volt a manók nélkül vásárolni. Jó volt? Nem tudom. Rossz volt? Na az azért biztosan nem. :) A hölgy aki ott vigyázott éppen aznap a gyerekekre 3 hónapja dolgozik ott. Az első napján amikor ott volt akkor is beadtuk a lányokat Katát és Nórit. Hozzuk el a csajokat és mondja a hölgy, hogy a Kata mekkora mókamester és mennyit fejlődött. Hát nem mondom, hogy nem híztam sok sok sok kilót a büszkeségtől.

 

6.-a szerda.  Ma délelőtt Nórival (én néztem ő csinálta) fűzött a barátnőjének gyöngyből karkötőt. Majd átvitte neki és ott is ragadt így egész délelőtt próbáltam magam utol érni. Sikerült. :) Felkeltek a csajok  és Nóri evett nudlit erre Lili elkezdett sápítozni, hogy ÁÁÁ. Mondom a Nórinak, hogy adj neki egy keveset és ne sokat, mert megfullad tőle. Na ki szerint fulladozott az tegye fel a kezét. Aki feltette az most vesztett. :) Természetesen egy öklendezés nélkül ette a nudlit és minden darab felét Ő ette meg. Nem is tudom néha azt gondolom, hogyha szeretnék valamit elérni a Lilinél akkor a Nórit kell megkérnem, hogy adja neki, mert vele nem faxnizik.

 

7.-e csütörtök. Nem hagytak élni, hogy menjünk sétálni. Ez a nem hagytak élni azt jelenti, hogy Nóri mondja menjünk sétálni Kata közli hurrá Lili pedig a földön hason jár keze lába. Na jó akkor ha nem elég kint az utca akkor menjünk sétálni. Fogjuk magunkat és ha már pályazár van az M7esen akkor hajrá nézzük meg, hogy nincsen a pályán autó. 1km-re van tőlünk a pálya. Nóri biciklivel Lilit Katát tolva a babakocsiban az úton, mert járda nincsen... Viszont van 35fok meleg és izzadás ezerrel. Na mire oda érünk már nincsen pályazár. Irány haza de nem csak a kilométerek a sokak, hanem hegyen át dombon le helyen lakunk. Nóri így sajna nem mindig tudja tekerni a biciklit, de nagyon ügyes és ahol csak lehet megy két keréken. Na aztán alkudozás, hogy menjünk be igyunk és utána megint kimegyünk sétálni. Oké ivás és indulás megint sétálni ekkor már a Bem tér a cél ami tőlünk 1,5kilóméterre van. De elsőre ki kell jutni az utcánkból ami kb. olyan meredek, hogy csak fekve tudom a babakocsit kitolni. Közben röhögök, hogy még egy ekkora marhá... Na mire felérünk Nóri közli, hogy Anya nem szeretnék biciklivel menni, mert az veszélyes menjünk vissza a futóbicikliért. Természetesen vissza majd még egyszer fel és irány a fagyizó. Már majdnem lent vagyunk mikor is jön két nem annyira izmos fiú mint ahogy ők annak érzik magukat és amikor elhaladnak mellettünk a lányom közli, hogy Anya de jó illatuk volt. Ja nem is illatot mondott hanem azt mondta, hogy szaguk van. (Nem javítok csak eszembe jutot és beszúrtam) Csak remélni tudom, hogy nem hallották meg a szag miatt, pedig Ő ezzel nem bántani akart. Nagyon édi vicces volt ez még nem baj és csak azt tudom remélni, hogy ha izzadt embert fog érezni akkor nem fogja a rossz szagot is ilyen hangosan kimondani. :)

 

8.-a péntek. Férjem indul dolgozni Kata soha sem hagyja ki Apukájával a párbeszédet, hogy:

Kata: Apa ho mész?

Apa: Dolgozni.

Kata: Miért?

Apa: Mert kell. Sziasztok lányok.

Kata: Jó, Szeretlek, és integet neki ezerrel és Szia Apa.

 

9.-e szombat. Nyárra van nálunk kölcsönben egy passzív állítógép. Tőlem távol áll az eszköz használata nem azért mert rossz, hanem mert azt gondolom, hogy ez nem jó a lelküknek és na utáljanak engem. Buta felfogás, de én így gondolom és ez van. :) Viszont most, hogy nem annyira utálják és csak a berakásnál nyüszizik egy kicsit a Lili ezért használom. A Kata a berakásnál sem nyüszizik. Szegény Lilit egyik nap nem volt időm kivenni és két és fél órán át állt benne, hála égnek nem volt vele baja. Na amit viszont írni akartam az az volt, hogy most bele rakom a Lilit erre Nóri eltolja majd jönnek vissza hozzám valamiért, megigazítom a Lili lábát, hogy szépen álljon ahogy kell, erre elkezd sírni mit közöl velem a drága kislányom. Persze, hogy szemtelen és közli, hogy most miattad sír!!! Miért kellett megbántani??? Na kérem szépen még én bántom meg és miattam sír a Lili csak mert azt szerettem volna, hogy a lába szépen álljon. Ja és akkor a Nóri azt is közli, hogy így nem szereti ha áll a lába csak oldalt szereti és még ismeri is a tesóját. :) Nagyon nagy dumák vannak nálunk jó ez a korszak a sok akaratosság ellenére is.                                                                                                                                                                                                                                                                                                   15.-e péntek. Tegnap egyik barátnőm mondta, hogy Liliről, hogy beszél nem írok semmit sem. Sajna valóban így van, mert Lili nem beszél annyit. Sőt nem is beszédnek hívnám, hanem tud szavakat és azt használja ha muszály. Tudja, hogy Anya, Apa, Mama, Papa, Cica, Kaka=Kata, Hama=üveges bébiétel, igen=i nem=ne, aha. Szóval ilyeneket amik szükségesek az Ő életéhez. Viszont megért mindent megmutatja a testrészeit, megmutatja ki kicsoda a mutató ujjával mindent nagyon édes. Megtanult igazi cuppanós puszit adni, már nem csak dugja a fejét és nyalakszik, hanem cuppant, hát egy tünemény. Szóval ezt kipipáltuk az összes csaj tud puszit adni. :) Nóri ma puszit akart adni a Katának oda ment hozzá és erre ez a fiús lányka fogta és megtépte a haját. Nóri sírva jön hozzám, hogy Ő csak meg akarta puszilni a Katát, de a Kata nem szereti őt. Jaj Nóri dehogynem szert, csak nem látot téged és ezért tépte meg a hajadat. Igen anyu hüppög Nóri akkor add rá a szemüveget, hogy lásson. :) Ráadtam és megint megpuszilta, de ekkor Kata már nem undokoskodott.

 

16.-a szombat. Ma délelött befutott hozzánk a Kati aki a lányok mozgását fejlesztette megnézni, hogy jól használom-e a kikölcsönzött gépeket amit nyárra kaptunk. Aztán ma jó idő volt és Apa egyik kollegájához mentünk át, illetve a kislányához akivel eltöltöttünk egy egész napot. Jó játékos nap volt aminek a végén készült egy igazán aranyos kép amit megosztanék. :)

Lányokkal pizsiben ők

Azért a képhez hozzá tartozik, hogy azt hittük letesszük őket és elalszanak, mint hogy szoktak. Na nem ez a lefektetés után készült másfél órával az én minta gyerekeim nem annyira akartak aludni. De már alszanak. :) Ja és aki nem ismerné a csajokat balról jobba Kata Lili Nóra.

 

21.-e csütörtök. Ma voltunk Dévény tornán Lili egyszerűen csúcs volt nagyot alkotott a kis drága. :) Aki látni szeretné az itt megteheti.  http://www.youtube.com/watch?v=8-6h-nXsBog Lili Dévényen vezetve jár. Őrá mondta az orvos, hogy vegetálni fog. Lili nagy harcos IMÁDOM az akarását. Nem is tudok mit írni, mert meg vagyok hatódva a saját gyerekemtől és nagyon büszke vagyok rá.

 

 



Weblap látogatottság számláló:

Mai: 51
Tegnapi: 63
Heti: 315
Havi: 1 188
Össz.: 438 960

Látogatottság növelés
Oldal: 2011. július
Lili Kata Nóra - © 2008 - 2024 - likano.hupont.hu

A HuPont.hu az ingyen weblap készítés központja, és talán a legjobb. Ingyen weblap

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »