Lili Kata Nóra

Nem adjuk fel!!!

8.-a kedd. Ma reggel elvittem Nórit a suliba, majd Lilivel és Katával Dévény tornára mentünk. Aztán mivel ma én mentem forgatni így Apa jött a lányokért és hozta őket haza és csinálta az ebédeltetést és a fektetést és mire felkeltek a csajok itthon is voltam. Aztán így jó volt, mert egyedül mentem Nóriért, nem kellett Lilit feleslegesen rángatni. Kint voltunk a kertben, mert csodálatos idő volt ma így egy harisnya bánta, hogy Kata a térkövet szereti és nem a füvet és csak ott képesek játszani. Lili ilyenkor egy fotelben csücsül és nézi az eseményeket, hogy Nóri és Kata játszanak, de Ő ezt is olyan cukin tudja élvezni, hogy csuda. Ha már Lilinél tartunk, akkor annyira büszke vagyok rá, hogy el sem tudom mondani, annyira édes cuki kislány, ahogy viseli a gipszet, hogy egy rossz szavam sem lehet a kislányomra. Annyira jó dolog és fejlődés történt a gipszben, hogy el sem tudom mondani és még le sem vették róla a gipszet. 

 

14.-e hétfő. Eltelt 4 hét és ma végre lekerült a gipsz a Liliről. Annyira ügyes a kislány, hogy el sem tudom mondani. Nem fáj a lába, ha behajlítja, és már kúszik fél mászik, szóval mindent úgy csinált, mint előtte. Illetve nem, mint előtte, mert a lába csodálatosan nyújtva van, és úgy ül. Most majd oda kellene figyelni, hogy ne üljön be a lába közé, mert már tudjuk, hogy tud nyújtott lábbal is ülni és nem esik nehezére a csajnak. Most két hét gipszmentes élet következik és Katát pénteken műtik utána egy hét gipsz nélkül és akkor a jövő héten hajrá gipsz kerül rá is, de bármilyen hihetetlen és ennek nagyon örülök, mert szüksége van rá a lánynak és utána sokkal jobb lesz neki és annyira egyszerűbb lesz a mozgás, hogy el sem tudom mondani. Felemelő érzés volt ma végre úgy vezetni, hogy nem rettegek, mert a Lili végre hátra tudott ülni, nem volt annyira jó, hogy elöl ült velem. A lába miatt váltani is nehéz volt, de végre visszakerült minden a rendes kerékvágásba és jönnek az unalmas megszokott hétköznapok, egy kis tavaszi szünettel vegyítve. 

 

22.-e kedd. Ez a húsvéti ünnep is hamar eltelt. A húsvét egy "mozgó" ünnep, mert nem mindig esik ugyanarra a dátumra, de mivel van előtte egy szombat így ez nagyon szuper, mert mindig tuti 3 naposra sikerül, még ha két napos is csak a húsvét. A csajok meg lettek locsolva így biztosan nem hervadnak el. Reggel Apukájuk felkel és felöltözik, és már úgy jön le szép ruhában és meglocsolja a csajokat. A kisasszonyok ülnek a kanapén és várják a verset és a locsolást. Annyira cukik, hogy csuda. 

 

23.-a szerda. Ajánlom mindenkinek, hogy nagyon, de nagyon élvezze még a gyereke bölcsis, vagy ovis, vagy mindkettő egymás után. Ez az iskola... itt már teljesíteni kell. Ülök az asztalnál és Nóri mondja hazafelé, hogy van egy oldal tanulni való. Eszünk, iszunk, itthon magunkhoz térünk, majd mondom neki, hogy akkor gyere kisasszony és csináljuk meg a házi feladatot. Én a nagyszobában Lilivel, Nóri Katával a gyerek szobában van és onnan kedvesen ki szól, hogy nincs is házi... Micsoda? A kocsiban azt mondtad, hogy van egy oldal. Ja, akkor jövök, megnézem. Most azt csináljuk, ami komolyan nem baj, mert ezért szülő az ember, hogy foglalkozzon a gyerekkel, de 20 fok van és kint kéne lenni bicajozni, de nem mi a 16 óráig tartó kötelező iskolában bent lét után még tanulunk. Nagyon köszönöm a rendszert annak, aki kitalálta igazi baromság, mert ha megtanulna, bent akkor szuper lenne, de a gyerek reggel 7.30-tól 16-ig bent van tanul és nem enged le egy picit, sem és amikor haza érünk, megint neki kezdünk, kicsit szerintem sok neki.



Weblap látogatottság számláló:

Mai: 47
Tegnapi: 52
Heti: 187
Havi: 1 325
Össz.: 437 657

Látogatottság növelés
Oldal: 2014. április
Lili Kata Nóra - © 2008 - 2024 - likano.hupont.hu

A HuPont.hu az ingyen weblap készítés központja, és talán a legjobb. Ingyen weblap

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »