Lili Kata Nóra

Nem adjuk fel!!!

1.-e szerda. Ilyenkor olyan sok helyen van majális, hogy me nem bírjuk ki, hogy ne menjük el és élvezzük ezt a remek ünnepet. Az idén Nóri egyik kis barátnőjét is elvittük és olyan jó volt, hogy mindketten jól érezték magukat. Szóval ez a nap is nagyon aktívan telt el. Majális után fagyiztunk is, mert nem csak a kint lét a lételemnünk, hanem a fagyizás is. Lili olyan édesen fagyizik, hogy csuda. Kata nem annyira fagyis, Ő inkább rolettit ropogtat, Nóri pedig egyiknek sem áll ellent. 

2.-a csütörtök. Katának szereztem egy nagyon jó járás segítőt, amiben nem tud a kisasszony ülni, hanem kötelezően állni kell és olyan ügyesen megy vele, hogy nem is igaz. Teszek fel majd róla videót, hogy lehessen látni, hogy nálunk mit jelent a járás, egy nyújtott lábbal és egy bedőlt bokával kb. 5 méter aztán lehuppanás és elfáradás. De ezt nem csak a Kata hanem a Lili is tudja használni és próbálja is a drága, Ő talán egy kicsit ügyesebben. 

 

6.-a hétfő. Ez az időjárás kicsinál minket. Reggel elmentünk az oviba és Kata elkedzte csorgatni a nyálát és olyan volt mintha félre állna a szája. Meg is ilyedtem, hogy mi van rohama van a kisasszonynak? De aztán kapott köles golyót és egyből nem volt semmi baj. Remélem nem is lesz és nem ez az időjárás zavar be a kis életritmusába. Igaz erre még sosem volt példa, de ki tudja... Ma kiesett Nóri egyik első foga. Hetek óta mozog és mozgatja Ő is ezerrel. Ma erre mondta, hogy Anya fog meg és szedd ki (de nem gondolta túl komolyan ám) de azért megfogtam és ahogy meghúztam reccsent egy akkorát, hogy én konkrétan bele borzongtam. Ekkor már el volt annak a fognak a léte dőlve, percek múlva Nóri jött a kiszedett fogával. Kiszedte a drága és olyan édesen megoldott, hogy csuda. 

 

20.-a hétfő. Ha Nóri kiesett fogával fejeztem be akkor most folytatom ott megint, hogy kiesett felülről mégegy. Így most Nórinak nincsen felül két foga, Katának alul nincsen két foga, Lilinek pedig sok foga nincsen itt és ott is. 

 

21.-e kedd. Olyan édesek és nagyok a lányok, hogy el sem tudom mondani. Önálló kéréseik vannak és marhára ki is állnak amelett amit szeretnének. A kintlét a lételemük. Kata állandóan hintázni akar és állandóan lökni kell. Nóri állandóan bicuklizni akar az utcán. Lili állandóan a hintaágyon hintázik, őt legalább nem kell lökni, mert ügyesen megoldja. Viszont Nóri és Kata között rohangálni egy élmény. Nap végére totál kivagyok. Állandóan megfogadom, hogy oké jó ma lefekszem 22 ora előtt... Na ez kb. egyszer sem jön be és 23-24 között ha ágyban vagyok akkor már örülhetek. Nem a csajok miatt hanem mert ha lefeküdtek akkor van idő normálisan mindenre, de ha csak ülni szeretnék és nézni kifelé a fejemből akkor ezzel is pont ennyire megy el az idő. 

 

29.-e szerda. Tegnap óta olyan frontok vannak, hogy ember legyen a talpán aki kibírja fejfájás nélkül. Nekem nem sikerült... Aztán hajnalban vagy ki tudja már mikor, de jött a Nóri, hogy Anya baj van a Kata hányt... Még azon a pár lépésen lejátszódik az emberben ameddig oda nem ér a gyerekhez azt le sem tudom írni el sem tudom mondani. Aztán láttuk, hogy habot hányt, na tessék roham... mégsem úsztuk meg ezt a fránya frontot. Aztán valami csoda folytán abba maradt és nem kellett neki semmi nyugtató. Annyi volt, hogy lasabban ivott, de nem volt rossz a kedve, nem ment fel a hője, nem volt rossz kedvű. Vittem az oviba, de ott sem volt vele semmi sem, olyan volt mint mindig. Szóval túl éltük ezt is, de hogy igazából mi is volt ez?, hát ez sose fog kiedrülni. 

 

30.-a csütörtök. A ma hajnal is csodálatosan telt, olyan égszakadás földindulás volt... a lányok jöttek. Illetve elsőre a Nóri, aztán pár pillanat múlva a Kata is, de mint akit puskából lőttek ki úgy mászott át a csaj. A Lili egy hős Ő ha alszik akkor Ő alszik és ennyi. Ő nem jött Ő aludt édesen, bátran egyedül a saját szobájukban. Mi meg négyen egy ágyban. Mindenki gondolhatja mekkora alvás volt ez... Ma volt Nóri ballagása is az oviban. A ballagás abból állt, hogy volt műsor olyan évzáró féle, majd akik ballagtak kiálltak középre, elénekeltek egy dalt a ballagó zsákkal a hátukon és oda jöttek hozzánk. 



Weblap látogatottság számláló:

Mai: 39
Tegnapi: 73
Heti: 240
Havi: 1 113
Össz.: 438 885

Látogatottság növelés
Oldal: 2013. május
Lili Kata Nóra - © 2008 - 2024 - likano.hupont.hu

A HuPont.hu az ingyen weblap készítés központja, és talán a legjobb. Ingyen weblap

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »