Lili Kata Nóra

Nem adjuk fel!!!

7.-e szombat Na és akkor kérem a legkisebb elkezdte az iskolát... Nekem tetszik, sőt nagyon tetszik, persze van ami nem tetszik, de erről nem az iskola tehet, hanem az új rendszer... Szóval elindultunk a nagy úton és remélem a kislányom is olyan jó osztály közösségere fog találni az általánosban amilyen az én "A"-s osztályom is volt. Torna tagozatos lett a Nóri, ez azzal jár, hogy nem csak napi egy torna órája lesz hanem lesz több is és sok sportágat ki fog próbálni ebben az évben. Egyenlőre a tanárnéni asztala elött ül a második padban az ablak mellett. A magyar órája csoport bontásban lesz és Ő 10 gyerekkel külön fogja tanulni a magyart, és közben "vissza vagy be" illesztik a "rendes" tantervbe őket. Mi a nem jó ebben az új rendszerben, sok minden pl. az, hogy egy elsős gyerek nem pontosan tudja elmondani, hogy mi volt az órákon 8-16-ig. Engem pedig pontosan érdekel, hogy miben jó illetve miben gyenge a kislányom, hogy segíteni tudjak neki. Na de eljött a péntek és haza hozott egy csomó mindent, mert a szájába rágtuk, hogy haza kell hozni mindent. Hála égnek megtette és most van egy pár olyan feladat ami már most meghaladta a képességeinket. A gyerek nem tudta elmondani, hogy mit kell vele csinálni mi meg csak megpróbáljuk kitalálni és akkor majd hétfőn osztályoznak engem... Szuper lesz, de azért bízom abban, hogy jól sikerült eltalálni a feladatokat és jól is oldottuk meg őket. És ilyenkor sikítani tudnék, hogy jaj ez az első hét hol van még a többi. De nem teszem, mert úgy érzem, hogy a lányom nagyon jó helyen van és ez az iskola szuper! 

 

8.-a vasárnap. Csoda szép egyenlőre az őszünk, csendben jegyzem meg ezzel az idővel így ahogy van egész éveben kibékülnék. Lehet lengén öltözni nappal, lehet bicajozni és nem fulladsz meg a melegtől, szóval sok mindent lehet. Pénteki nap eseményeire vissza térve (mert elfelejtettem) voltunk a Katával a Botox kezelés miatt ellenőrzésen, és mi nem készültünk arra, hogy mi történik velünk, erre a doktor bácsi fogta és Kata mindkét lábát körkörös gipszbe tette a lábújjától a pelenka vonaláig... Szuper, de a csaj egyenlőre jól viseli, igazi kis minta kisasszony. De igazából ők állandóan azok, tudom, hogy ez nagyképűen hangzik, de aki megismeri őket csak jót tud róluk mondani, minta kisasszonyok akik jó sok mindent elbírnak. Na jó a normális dolgokat útálják, egytől egyig igazi gyerekek. Tegnap még voltunk osztály találkozón, az én (Anya ;) ) általános iskolai osztály találkozóján, ahova aki eljött elhozta a férjét, feleségét, és a gyerekeket. Csuda jó kis találkozó volt, annyira jó volt, hogy a gyerekeink játszottak együtt és mi beszélgettünk, hogy csinálunk még ilyet. Szóval én csak ezt remélem, hogy a lányom is ilyen osztályközösségre talál. 

 

28.-a szombat. Annyira zűrős az élet (jó értelemben), hogy kicsit elmaradtam az írással, pedig annyi minden jó van velünk, hogy csuda. Ja igen meg az okos telefonok idejében lusta vagyok ide ülni a gép elé és itt ülni karót nyelve, sokkal kényelmesebb a kanapén ülve nyomkodni a kis kütyüt. Na és igen a kis kütyüről pedig nem jó blogot írni... Nóri a suliban nagyon ügyes, minden tanár dícséri. Én ugyan egy kicsit el vagyok keseredve, mert vannak dolgok amit nagyon nem ért, vagy nem tud össze olvasni, de ez én vagyok. Szorgalamasan gyakololunk, néha össze veszünk, de megy az élet a maga útján. Amit gondoltam, hogy sportban jó lesz a lány, az most be is igazolódott és valószínű ezért olyan szorgalmas a tanulásban. Bírkózni fog járni..., az én törékeny kislányom, a tanárbácsi egy tünemény és a sport is tetszik a Nórinak, én azt szeretném ha kézizne, de majd meglátjuk mit hoz az élet. Kata túl van egy botox kezelésen, két láb pelenka vonaláig bekipszelve és most megy neki az erősítés, mert nagyon legyengült és nagyon szuper "laza" lett a feszes lányom. Lili egyre több szót tud kimondani és még véletlenül sem az egyszerűbbeket, hanem olyanokat, hogy csak nevetek, hogy akkor ha ez megy akkor azam ami sokkal könyebb amaz meg miért nem. De ki tudja egyszer csak elkezd beszélni ennél szebben is... 

 



Weblap látogatottság számláló:

Mai: 10
Tegnapi: 73
Heti: 211
Havi: 1 084
Össz.: 438 856

Látogatottság növelés
Oldal: 2013. szeptember
Lili Kata Nóra - © 2008 - 2024 - likano.hupont.hu

A HuPont.hu az ingyen weblap készítés központja, és talán a legjobb. Ingyen weblap

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »