Lili Kata Nóra

Nem adjuk fel!!!

22.-e péntek. Annyi minden történt az elmúlt egy évben a lányokkal, hogy nem is tudom, hol kezdjem..., de lassan összeszedem magam és írok. Nagyon cukik és nagyok már a lányok és főleg nagyon ügyesek! Anya-Apa szeme fényei és büszkeségei. Szóval kitartás jövök lassan.

Komolyan nem is tudom, hogy hol kezdjem az elmúlt egy évet. Elsőre is visítanak, mert vírusos a gépem és annyira útálom, hogy felugrál rajta minden... Na de semmi baj, megoldom így az életet. Visszatérve a lányokra:

Lili egyik keze, mint sok képen látszik, be van hajlítva és nem annyira használja funkcionálisan a kisasszony, így volt egy műtétje, amivel reméltem, hogy megoldódik minden. Sajnos nem így lett, sokkal jobb lett, mert jobban ki tudja nyújtani, de sajna továbbra is behajlítva van, és ha így tartja sokat akkor nem lesz meg az a hatás, amit szerettem volna. Fontos a járásnál az egyensúly és így ilyen kis kacska kézzel nem tud segédeszközt sem használni. 

Kata vele az a legnagyobb történés, hogy annyira akar a kislány járni, hogy biztosan meg fog tanulni járni, de nem azért mert annyira képes rá, hanem mert annyira akarja az agya. A térdét nem tudja kinyújtani rendesen, annyi erő nincsen benne, a bokája beesik, de Ő akar. Az az igazság, hogy ez is kell ehhez. Nagyon sokat beszél, Nóri, ha verset tanul, akkor vannak sorok, amit Kata is tud, mert hallja folyamatosan, amit a húga tanul. 

Nóri drága kicsi lány Ő az idén fejezi be a második osztályt. Elképesztően ügyes sportban, ahol az osztályból ki kell választani, hogy ki milyen ügyes Ő abban biztosan benne van. Ügyesen kézilabdázik, játékos sportversenyen képviseli az iskolát és nagyon jól úszik. Mély vízben bent a medence közepén, bármilyen úszás nemben.

Nagy változás még az életünkben, hogy Lili és Kata ősztől iskolába megy! Igen kérem iskolába, nagyon sok sulit néztem meg a lányoknak és azt hiszem megtaláltam az igazit! Azt érzem, hogy igen a legjobbat találtam meg a lányoknak, csak győzzük benzinpénzzel, meg idővel, mert természetesen egymásnak ellentétes irányban van a lányok iskolája. 

 



Weblap látogatottság számláló:

Mai: 27
Tegnapi: 42
Heti: 135
Havi: 762
Össz.: 438 534

Látogatottság növelés
Oldal: 2015. május
Lili Kata Nóra - © 2008 - 2024 - likano.hupont.hu

A HuPont.hu az ingyen weblap készítés központja, és talán a legjobb. Ingyen weblap

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »