Lili Kata Nóra

Nem adjuk fel!!!

1.-e szombat. Ma a csajok a férjem szüleinél aludtak. Egyszercsak 23.15-kor cseng a telefon és anyósom hív, hogy a Kata hány... Szuper mivel az epilepsziás gyógyszer elhúzódóan oldódik fel a pocakjába, ezért kijött egyben, de felldúzzadva. Mondjuk a férjemmel, hogy próbáljátok emg beadni neki, mert miközben annyósommal beszéltem Katának a háttérben be nem állt a szája és csak dumált, dumált, dumált és nevetett. Ebből gondoltuk, hogy nagy baj nem lehet, de sajnos 10 perc múlva is hányt, ezért elmentünk a csajért. Nekem is hányt még egyet mikor megpróbáltam beadni neki a gyógyszert, majd végre a következő próbálkozásnál bent maradt. Lehet, hogy elrontotta a pocakját, mert evett pattogatott kukoricát, amit lehet neki csak most valószínű kicsit sok volt, mert azóta is jól van és semmi baja neki.

 

2.-a vasárnap. Reggel átmentem a Liliért és a Nóriért is aztán szépen zajlott a vasárnapunk, egyszer csak Nóri közli, hogy fája  pocija és hányingere van. Szuper mondom, egésznap nem tudot hányni pedig hányingere volt, szegény nagyon szenvedett, semmi sem volt jó és sehogy sem tudunk neki segíteni, hogy hányjon. Ő is mi is ledugtuk az újjunkat, de nem sikerült sehogy sem. 

 

3.-a hétfő. Ha már a kicsi nem volt jól és meg tuduk oldani akkor ma már itthon maradt. Aztán délutánra végre képes volt hányni és azóta neki sincssen semmi baja. Mi volt ez a két csajnál nem tudom, de túl vagyunk rajta és az a lényeg. 

 

4.-e kedd. Most, hogy leírtam, hogy 4.-e le is esett, hogy itt már komolyan nyárnak kéne lennie... De nincsen! 13-15 fok van és hidegen fúj a szél, esik az esső, szóval tiszta nem normális az időjárás. Kérem a nyarat én szeretem a nyarat nekem nem baj, ha nyáron nyár van! Ehhez képest a csajokat téli ruciba öltöztetem, na jó kb. csak éppen hogy kabát nem kell, de meleg pulóver, meg harisnyanadrág és arra nadrág az működik. 2011-ben ilyenkor már kint pancsiztak a lányok. 

 

6.-a péntek. Kedves Olvasó amennyiben van Facebook elérhetőséged és nem nagy kérés akkor tedd meg, hogy a Vodafone felelősségvállalás oldalon szavazol a lányok ovijának. Ha bejutunk és a Vodafone segít akkor egy évig lesz plussz óvónéni a Lili Kata ovijában. Köszönöm, hogyha megteszed, egy kicsit bonyolult, de leírom. Szóval Facebook-on meg kell keresni a Vodafone Felelősségvállalásra, Like, utána rákattintani a projektekre, ott Melegh Mártát megkeresni és szavazni rá. Na ezzel kész is a dolog. Nagyon köszönöm ha bárki segít is nekünk nagy segítség lenne.

 

8.-a szombat. Gondoltunk egyet és felkerekedtünk a Balatonra, mert a rádió és minden média azt zengte, hogy itt a jó idő... Hahaha azért én ennek nem hiszek és bedobtam egy puóvert a csajoknak, hosszú nadrágot nem, mert ennyire nem voltam negatív, de azért a pulcsi jól jöhet alapon. El is indultunk komppal átkeltünk Tihanyba és ott azzal a helyi kis vonattal (közúton közlekedő Dotto) fel mentünk az apátsághoz. Tihanyi apátságba képesek voltunk azon a marha sok lépcsőn felmászni, nem tudtuk, hogy oldalról könnyedén fel lehet menni babakocsival is... Na de mindegy Nóri felszaladt könnyedén. Lilit és Katát babakocsiban cipeltük fel a férjemmel. Egyszer csak szembe találtuk magunkat egy kínai turista csoporttal, aki fényképeztek volna, de mi ott ballagtunk a babakocsival felfelé és benne voltunk a képben. Én rájuk néztem és akkor már láttam, hogy ők minket fényképeznek és nem a tájat, de Apa még nem rutinos és elnézést kért, hogy itt vagyunk és megyünk felfelé, de azonnal arréb lépünk. Erre Ők elkezdtek mutogatni és lejebb gugolni és fényképezni az én problémás kislányaimat ahogy cipeljük fel őket a babakocsiban. Aranyosak voltak, mosolyogtak, nevettek és mi is, hogy mekkora marhák vagyunk, hogy ennyi mindent bevállalunk a "normális" élet éléséhez. Nagyon szép volt az apátság és a kilátás is, de már látszott, hogy lóg az eső lába. A pulcsi természetesen a kocsiban (jó helyen van ott nem fog megfázni reményeink szerint...) Aztán az eső elől gyorsan beültünk ebédelni és a lányok gyakorlatilag majd megfagytak az étteremben. Lemenni nem tudtunk, mert az autó a kompnál a Dotto elment így ebédelni kezdtünk. A meleg leves sem segített túl sokat a lányok nagyon fáztak, de aztán kértünk pokrócot és azzal takartuk be a csajokat, képesk voltunk így ebédelni... De mit lehet mást csinálni. Aztán végre vissza jött a Dotto és gyorsan lementünk vele miközben esett az eső továbbra is. Mit volt mit tenni mikor vissza értünk a kocsihoz gondoltuk, hogy akkor imdulunk haza felé, de mire Balatonfüredre értünk hol esett hol nem, de inkább kezdett jó idő lenni. Így kiszálltunk és sétáltunk, ami nagyon jó döntésnek bizonyult, mert előbújt a napocska és jó idő lett megint. De minden jónak vége szakad és elindultunk haza felé. Szuper napot töltöttünk el a Balatonpartján.  img_0586.jpg

img_1852.jpg

 

14.-e péntek. Katának alul már jön is két foga, neki ripsz-ropsz el is kezdett kibújni kiesés után. Lilinek és Nórinak nem akar még kijönni a csontfog. Nem értem én ezt a fogzást... A mai nap egy kicsit vicces volt és olyan igazi szervezést igénylő agyat elhagyó amit meg kell oldani, ami persze sikerült. Az úgy kezdődött, hogy elvittem a csajokat oviba és mentem a dolgaimat intézni. Hogy hogy nem én terméseztesen nyáron nagyon beteg vagyok, alíg vártam, hogy haza érjek. De nem sikerült, mert mikor végre lecsücsülhettem volna akkor megbeszéltük a Gáborral, hogy akkor én elmegyek egy két cuccért az M0-ás másik felére. Gyomor ideg és remegés, hogy mi lesz a 0-áson... Természetesen dugó a Diósdi kihajtó utántól. A kocsim vize elkezdett melegedni 145 fokre melegedett fel és 111-ig jó. Kocsiból telefonálás szerelőnek, férjnek, szerelelőnek, férjenek, komferencia hívás meg miegymás. Oda értem Soroksárra a célomhoz és onnan nem mehettem sohva sem nehogy a motort tönkre tegyem. A szerelő mondta, hogy 15.30-kor tud értem indulni menteni trélleler, ez szuper mondom csak a lányoknak 16-ig van ovi... Zoli (a szerelő) elkérdeztkedett a munkahelyéről és indult értem. Budakesziről Érdre, Érdről Soroksárra, Soroksáron autót feltette a szállítóra, onnan Liliért és Katárt mentünk a szállított autóval a felesége (Andi) elhozta a Nórit az oviból, kb. egyszerre értünk haza hozzájuk ott átültünk Andi kocsijába aki haza hozott minket és ripsz ropsz itthon is voltunk 16 órára. Nem kis szervezést igényelt a csajok össze szedése ezen a napon, de ezen is túl vagyunk és megint minden rendben van, többek között az autóm is hála Zolinak. Ilyen nálunk egy unalmas nap... 

 

15.-e szombat. Ma is a Balaton felé vettük az irányt. Ma más felé mentünk és ma volt nagy pancsolás is a Balcsiban. Olyan szuper idő volt és ember pedig sehol sem. Aztán a szép nap majdnem dugába dőlt... Este becsüccsentünk egy kis vízparta kajáldába. Az az csüccsentünk volna, mert a székek nem voltak nekünk alkalmasak nekünk, hogy Lili és Kata le tudjon ülni. De aztán észre vettem, hogy bent van egy kis sarok leülőke ami nekünk csudi jó lenne. Meg is kértem a pincér hölgyet, hogy mi ha nem baj akkor oda ülnénk le... De sajna baj volt, nem nagyon örült nekünk, de elkezdett az asztalról elpakolni miközben próbált meg győzni minket, hogy kint sokkal jobb lenne... Aztán mégis leültünk és rendeltünk. A hölgy csak miután letettük a kezünkből a Lilit és a Katát akkor vette észre, hogy a két kislánnyal valami baj van. Aztán beszélgetébe elegyedtünk a vacsora végén és mondta, hogy Ő nem értette, hogy miért akarunk ide ülni, mert Ő azt gondolta, hogy a lányok 3-as ikrek. Mondtam, hogy igen csak a két nagyobbal van egy kis baj... Aztán beszélgettünk elmondtam a kis életünket kb. két percben és a fizetésnél olyat kaptam amit nem sok idegen embertől az életben. A sültkrumplit és az üditőket nem fizettük ki hanem a hölgy meghívott rá minket és egy forint borravalót sem fogadott el... Így a nem annyira jól indult vacsora csodálatos véget ért. 

 

20.-a csütörtök. Jelöltek egy címre, akinek van kedve kérem, hogy tiszteljen meg vele és szavazzon rám. Ezt meg lehet tenni a:                   http://www.joembertkeresunk.hu/component/mediaunio/jelolt/jelolt.html?cid=67 Ki kell másolni és beilleszteni és akkor lehet szavazni. Ott a lap alján a "Szavazni szeretnék" utána megjelenik két ablak ott ki kell tölteni amit kér a rendszer. Aki szavaz annak a nevét és neki az email címét. Egy email címről csak egyszer lehet szavazni, de akinek több van az többször is szavazhat. 

 

25.-e kedd. A jó embert keresünk szavazás és a facebook többek között arra is jó, hogy jó sokszor meghatódj, hogy a barátaid, ismerőseid mit gondolnak rólad. Olyan jó a kedves szavakat olvasni, hogy mit gondolnak rólam, pedig semmi sem különleges az életemben és én sem vagyok különleges, csak próbálok helyt állni és a csajoknak megfelelni. Azt meg, hogy ilyen mosolygós vagyok azt a lányoknak köszönhetem, mert tündéri jó fej kisasszonyok a drágáim. 



Weblap látogatottság számláló:

Mai: 31
Tegnapi: 25
Heti: 86
Havi: 31
Össz.: 439 113

Látogatottság növelés
Oldal: 2013. június
Lili Kata Nóra - © 2008 - 2024 - likano.hupont.hu

A HuPont.hu az ingyen weblap készítés központja, és talán a legjobb. Ingyen weblap

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »